divendres, 26 de maig del 2017

La Comissió d'Investigació "Operació Catalunya" (Darrer programa de Vull una resposta)

Emès el dijous 25 de maig de 2017

Parlem amb Alba Vergés, diputada de JxS i presidenta de laa Comissió d'Investigació de la "Operació Catalunya"  i tertúlia de l'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidades:
Alba Vergés, diputada JxS i presidenta Comissió d'Investigació "Operació Catalunya"
Iolanda Aguilar, politòloga
Cristina Garde, periodista Social.cat
Mar Barberà, periodista Social.cat
Jaume Marfany, activista. Vicepresident CAL

Quins mecanismes utilitza l’Estat espanyol per atacar determinats polítics catalans? Per què s’han creat unitats policials destinades a investigar i crear informes falsos per intentar aturar el procés independentista català? Existeix una policia política? Aquests són alguns dels dubtes que intentarà resoldre la comissió d’investigació sobre l’Operació Catalunya que s’està produint aquests dies al Parlament. Avui ens acompanya la seva presidenta, la diputada Alba Vergés. 

L’exministre espanyol Jorge Fernández Díaz  ha negat que s’utilitzessin mitjans del seu ministeri per frenar el procés català però hi ha fets que evidencien que existeix el que s’anomena guerra bruta de l’estat espanyol. Ara ho analitzarem. 

Diu el periodista Ignacio Ramonet que els ciutadans d’avui correm el perill de convertir-nos en ignorants saturats d’informació. Cert. Però contrastar la informació abans d’explicar-la és també la nostra responsabilitat si volem enfortir un estat democràtic. 

De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada