dissabte, 13 de maig del 2017

XVI Premis Joan Coromines i el Correllengua 2017 (Darrer programa de Vull una resposta)

Emès el dijous 11 de maig de 2017
Entrevista a Mercè López, secretària nacional de la CAL sobre la XVI edició dels Premis Nacionals Joan Coromines i el Correllengua 2017. Tot seguit, tertúlia d'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Mercè López, secretària nacional de la CAL 
Borja Vilallonga, director de la revista El Temps
Núria Vilajeliu, organitzadora d'actes
Jaume Marfany, activista. Vicepresident CAL

El proper 20 de maig, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, la CAL, entregarà els Premis Nacionals Joan Coromines. Un certament que, any rere any, guardona diferents persones o entitats pel seu compromís amb la llengua catalana. Ara en parlarem.

Però, com cada setmana, també repassarem alguns dels titulars que ens deixa la política catalana. Com per exemple, els missals de Marta Ferrusola o els moviments del govern català per tirar endavant la celebració d’un referèndum. El primer pas, l’anunci de la licitació per comprar 8.000 urnes. Sempre hi ha els primers passos, però després n’han de venir d’altres si es vol arribar a bon port. 

Josep Puig i Cadafalch deia l’agost de 1923: «Una gamma diversa de partits a Catalunya té afany de llibertat». Hi ha coses que, malgrat el pas dels anys, no han canviat. De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada