divendres, 9 de febrer del 2018

VÍDEO: Entrevista i tertúlia amb Carme Forcadell (Darrer programa de Vull una resposta)




http://etv.xiptv.cat/vull-una-resposta/capitol/08-febrer-2018-carme-forcadell
  Emès el dijous 8 de febrer de 2018

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Carme Forcadell, diputada al Parlament per ERC. Expresidenta del Parlament de Catalunya. 
Olga Amargant, advocada
Xavier Ginesta, professor de periodisme 
Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL




Com evolucionen les negociacions entre Junts per Catalunya, Esquerra Republicana i la CUP? De seguida, li preguntarem a l'expresidenta del Parlament i diputada d'Esquerra, Carme Forcadell. Sembla que, de moment, només hi ha un acord: que cal desencallar com més aviat millor la investidura. Però després els tres partits també haurà d'explicar quina serà la seva acció de govern. ¿En aquestes negociacions es parla d'un nou full de ruta independentista, més enllà de noms i de fórmules per elegir el nou president? Ara ho intentarem esbrinar.

I això passa mentre fonts del Tribunal Suprem han anunciat aquesta setmana que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart podrien seguir empresonats fins que es faci el judici. ¿Com es pot governar amb normalitat amb presos polítics i amb una Generalitat intervinguda econòmicament? Sembla complicat. 

Ahir la vicepresident Soraya Sáenz de Santamaría deia a la sessió de control al Congrés espanyol: "Tant costa sacrificar un català?", fent referència a la investidura de Puigdemont. A la vicepresidenta espanyola li podem recordar les sàvies paraules de Francesc Pujols: "El pensament català rebrota i sempre sobreviu als seus il·lusos enterradors".


De seguida, ens hi posem. 

 

Som-hi. Comencem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada